Connect with us

Rodinné akcie aj šport: Firemný život v skalickom Protherme je pestrý

Spravodajstvo

Rodinné akcie aj šport: Firemný život v skalickom Protherme je pestrý

Rodinné akcie aj šport: Firemný život v skalickom Protherme je pestrý

Život sa nikdy netočí len okolo práce. Je preto dôležité, aby váš zamestnávateľ myslel aj na to, ako vám vo voľnom čase dopriať trochu rozptýlenia. Alebo jednoducho niečo naviac, pre vás aj pre vašu rodinu.

Mikulášska párty pre deti, vianočný večierok, dodatočná dovolenka počas vianočných sviatkov či zamestnanecké vstupy na rôzne športové cvičenia. Aj o tom je firemný život 600 ľudí pracujúcich v závode Protherm Production v Skalici. „Deje sa tak vďaka širokým možnostiam benefitov pre našich zamestnancov,“ potvrdzuje HR manažérka závodu, Zuzana Šimonovičová.

 Príspevky aj dovolenka naviac

Na mikulášskom večierku či letnej rodinnej akcii pre zamestnancov s deťmi sa aj vďaka tomu stretávajú stovky ľudí. Tí v závode pracujú na rozmanitých pozíciách – vo výrobe, logistike či administratíve. Závod vyrába kotly a ohrievače na vodu, ktoré sa vyvážajú do 24 krajín sveta. Mnohí jeho pracovníci vítajú aj firmou organizované výlety na hrady a zámky, vstupenky na festivaly, divadelné predstavenia či koncerty.

Vianoce sa blížia a spoločnosť sa – ako každý rok – chystá dať zamestnancom dodatkovú dovolenku (nad zákonný rámec) počas vianočných sviatkov. Pri životných jubileách ako sobáš, narodenie dieťaťa, 50. a 60. narodeniny, pri odchode do dôchodku či výročí 10-, 20-ročnej vernosti firme pracovníci dostávajú peňažné príspevky. Tí, ktorí radi športujú, využívajú zamestnanecké vstupy do fitness centra, na rôzne cvičenia (walking, jumping, jogu, tenis, badminton, squash) či na kruhové tréningy. Mnohí obľubujú firemné poukazy na masáže i do sauny. Niektoré oddelenia si uplatňujú možnosť prenájmu telocviční na kolektívne športy ako volejbal či futsal.

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top