Connect with us

Aj tento rok budeme hľadať Pár roka na Záhorí

Téma

Aj tento rok budeme hľadať Pár roka na Záhorí

Aj tento rok budeme hľadať Pár roka na Záhorí

Ďalší úspešný ročník súťaže Hľadáme Pár roka je za nami. Znie to neuveriteľne, ale bol už siedmy v poradí. Teší nás, že si súťaž za dobu svojej existencie získala také veľké množstvo priaznivcov. Máme radosť z každej mladomanželskej dvojice, ktorá sa s našimi čitateľmi podelí o svoj jedinečný príbeh lásky a rovnako sa radujeme aj z každého hlasu, ktorý posielate svojim obľúbencom.

Samozrejme, vždy nás zaujíma, čo sa so súťažiacimi pármi deje ďalej, ako sa im darí, či sa ich vzťah rozvíja a rodinka rozrastá. A zakaždým sa potešíme, keď vieme, že príbeh ich lásky úspešne pokračuje. To je aj prípad vlaňajších a predvlaňajších víťazov.

 Na zájazde v Prahe s bábätkom v brušku

Párom roka 2017 sa vlani stali Michal a MáriaJ amriškovci z Častkova. Zaujímavosťou je, že dvojica spolu vyrastala – ako sami hovoria, „chodili spolu už od škôlky“. Ich cesty sa rozišli, keď Marika začala študovať na senickom gymnáziu a Michal odišiel na myjavskú priemyslovku. V období diskoték sa však opäť stretli na jednej párty a zistili, že sa stále majú o čom rozprávať. Po 6 rokoch randenia prišla počas dovolenky na Rhodose žiadosť o ruku a 14. októbra 2017 si zaľúbenci povedali ÁNO. Sobáš mali v Častkove, hostinu v Sobotišti. A čím bola ich svadba výnimočná? Podľa oboch tým, že bola jednoduchá, a súčasne krásna. Dnes sú Jamriškovciuž šťastnou rodinkou. „3. septembra sa nám narodil syn Lukas, ktorý má teraz 5 mesiacov. Robí nám ohromnú radosť. Vlani v júni sme ešte stihli navštíviť Prahu s cestovkouBartoTravel, ktorá nám za víťazstvo v súťaži venovala poukaz. To už bol s nami aj náš drobček, aj keď ešte len v brušku,“ prezrádza Marika. Na výherný zájazd spomína rada: „Bolo tam naozaj krásne, navštívili sme rôzne pamiatky a absolvovali sme plavbu loďou. Máme odtiaľ nezabudnuteľné zážitky…“A čo rodinku čaká v blízkej dobe? „Snažíme sa začať riešiť vlastné bývanie, pretože zatiaľ bývame u mojich rodičov. Aj keď nám tu je dobre, pretože nám pomáhajú, rovnako ako aj druhí rodičia, vlastné bývanie je predsa len vlastné bývanie,“ dodáva Marika.

Užívajú si každú spoločnú chvíľu

Kristína a Marcel Beňovci si získali sympatie čitateľov Záhoráka pred 2 rokmi a stali sa tak absolútnymi víťazmi súťaže Pár roka 2016. Marcel pochádza z Jablonice, Kristínka z Čáčova. Spoznali sa vo firme, kde vtedy obaja pracovali. Na obede vraj po sebe hádzali očkom, no trvalo pár týždňov, kým jeden nabral odvahu osloviť druhého. Hneď prvé rande bolo nezabudnuteľné – dvojica sa od seba nevedela odlúčiť a do jednej po polnoci sa rozprávala na autobusovej zastávke. Nasledoval prvý bozk na výlete v Skalici, žiadosť o ruku, a 18. júna 2016 Kristína a Marcel v čáčovskom evanjelickom kostole spečatili svoju lásku manželským sľubom. Sobášil ich vrbovský farár Miroslav Hvožďara. „Najkrajším okamihom pre mňa bolo, keď som vchádzala do miestnosti a videla svojho budúceho manžela. Naplno som si uvedomila, že už o pár hodín budem jeho manželkou a zároveň najšťastnejšou ženou pod slnkom,“ prezradila pred 2 rokmi Kristína.

Ako sa dvojici darí dnes? „Máme to pestré– veľa radosti nám rozdáva náš krásny syn Dominik, ktorý má 15 mesiacov. Je to náš poklad, naše najväčšie šťastie, a dni s ním sú naozaj úžasné. Užívame si každučkú chvíľku, keď môžeme byť spolu všetci traja,“ hovorí mladá mamička. Dodáva, že výhru zo súťaže si s manželom užili až vlani, pretože v roku 2017 sa im cestovať nedalo: „Majiteľka CK BartoTravel bola veľmi ústretová a milá, predĺžila nám platnosť pobytu. Nakoniec sme si vybrali vianočné trhy v Budapešti, kde sme navštívili aj Tropicarium. Zájazd bol super a tento rok sa s nimi chystáme na ďalší…“

Štartujeme v máji

Ako sme už avizovali, v roku 2019 bude súťaž Hľadáme Pár roka na Záhorí pokračovať 8. ročníkom. Odštartujeme ho už tradične v máji, v mesiaci lásky. Veríme, že k 125 mladomanželským dvojiciam, ktoré sme doteraz v Záhorákupredstavili, pribudnú ďalšie, a že ich láska bude prekvitať minimálne tak, ako v prípade Jamriškovcov a Beňovcov. Mladým rodinkám želáme, aby sa im darilo naďalej, a už teraz sa tešíme na nové zaľúbené dvojice. Ak ste si v tomto roku povedali svoje ÁNO, naberte odvahu a ozvite sa na adrese zahorak@zahorak.sk.

 

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Téma

To Top