Connect with us

Tusté Baletky s novým videoklipom

Kultúra

Tusté Baletky s novým videoklipom

Tusté Baletky s novým videoklipom

Senická hudobná skupina Tusté Baletky pustila do sveta svoj nový videoklip. Nakrúcali ho na ranči v Dolných Pasekách a účinkujú v ňom najmä kamaráti a známi členov kapely, medzi inými aj herec Štefan Mikula, juniorská hokejová hviezda Ivan Duban či úspešný stomatológ Michal Závodný. 

Klip sprevádza skladbu s jednoduchým názvom Svadba. Ako hovoria chalani z kapely, skladba vznikla na základe ich skúseností so svadbami: „Videoklip by mal zároveň slúžiť ako inzerát, keďže sme pochopili, že svadby, plesy a zábavy patria k najlukratívnejším priestorom hudobného odvetvia. Naším cieľom je okrem honoráru dostať aj čosi pod zub.“ „Svadba“ je už druhým videoklipom, na ktorom sa podieľala aktuálna šestica členov skupiny Tusté Baletky: basgitarista Sergio Bajéz (Miro Bachura), hráč na bicie Professor Peters (Peťo Klvač), gitarista Branislav Inižinier (Braňo Fojtlín), raper Ivan Kostra (Ivan Rosa), hráč na trúbku Jeronimó Corrida (Jaro Závodský) a saxofonista Mauro Santos (Martin Mikulík).

Pod produkciu sa podpísal Sunset Digital, kameru, strih a réžiu si zobral na starosť Marek Mach, scenár a dramaturgia je dielom Ivana Kostru, za mix a master pesničky patrí poďakovanie Jozefovi Nováčkovi (Dobrosláv Studio), o technické zabezpečenie klipu a rekvizity sa postaral Jimmy Market a svojím fotoobjektívom všetko zachytil pre budúce generácie Igor Kollárovics. A čo čaká Tusté Baletky v najbližšej dobe?  Už v novembri sa pobijú v Košiciach vo finále súťaže Slovenská hudobná liga, a tak im spoločne držme palce!

 

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Kultúra

To Top