Connect with us

Útulku pomáha charitatívnym obchodíkom

Téma

Útulku pomáha charitatívnym obchodíkom

Útulku pomáha charitatívnym obchodíkom

SENICA (rz) – Útulkom pre opustené zvieratá najviac pomôže, keď si dobrá duša niektorého zo psíkov adoptuje. Nie každý má však takúto možnosť, a tak je vítaná aj pomoc vo forme peňažných či vecných darov.

Jabloničanka Nikola Benedikovičová sa rozhodla pomôcť senickému zariadeniu netradične – na svojej facebookovej stránke zorganizovala charitatívny obchodík. Ako to funguje? „Nakúpim rôzne drobnosti, napr. magnetky, náušnice či samolepky, a potom ich ďalej predávam s tým, že celý výťažok ide pre útulok. Vposlednej dobeľudia nechcú dávať len tak peniaze, a toto je cesta, ako môžu prispieť, a zároveň si za to niečo pekné vybrať,“ prezradila Nika. Ceny za výrobky sú síce pevné, no neraz sa stane, že si zákazník objedná magnetku za 3 €, pošle však 5 €. Nikola celú sumu odovzdáva útulku. „Takýto predaj robím už druhýkrát. Pred 2 mesiacmi sa vďaka nemu podarilo vyzbierať 252 €,“ hovorí Nikola. Útulok vtedy pre psíkov súrne potreboval špeciálne granule na trávenie, a tak Nika nakúpila päť mechov a k tomu pridala aj kĺbovú výživu pre starších psíkov.

Útulku však pomáha aj inak. „Chodievam so psíkmi na prechádzky a každý mesiac sa snažím priniesť granule, konzervy či iné dobroty. Keď treba, zapájam sa aj do finančných zbierok,“ dodáva.  Ak teda máte záujem podporiť útulok kúpou nejakej drobnosti, kliknite si na Nikolin facebookový profil a určite si vyberiete. Okrem radosti z vecičky vám zostane aj dobrý pocit, že ste pomohli opusteným chlpáčom.

 

Fotovecicky:

Kúpou takýchto drobností pomôžete senickému útulku.

 

Foto Nikol:

Aj Nikola je majiteľkou štvornohého miláčika, spoločnosť jej robí Monty.

 

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Téma

To Top