Connect with us

30. výročie oslavoval SHERLOCK® v Malackách

Spravodajstvo

30. výročie oslavoval SHERLOCK® v Malackách

30. výročie oslavoval SHERLOCK® v Malackách

MALACKY (ts) – Viac ako 250 hostí sa počas dvoch dní zúčastnilo na veľkolepých oslavách 30. výročia bezpečnostných dverí SHERLOCK®.

Pre zamestnancov a obchodných partnerov bol pripravený bohatý kultúrny program a výnimočné pohostenie. Do tanca hrala skupina TIP TOP Band a o jedlo sa postarali PAPA grill. Vyvrcholením oboch dní boli veľkolepé ohňostroje. „Obyvateľom Malaciek ďakujeme za pochopenie.Najbližšie plánujeme oslavovať až ďalšie okrúhliny,“ povedala v tejto súvislosti Zuzana Slezáková, výkonná riaditeľka pre SHERLOCK®na Slovensku.

Bezpečnostné dvereSHERLOCK®sa na Záhorí vyrábajú už viac ako 20 rokov, predtým ich vyrábali v Gelnici. Chránia viac ako 400 tisíc domácností a inštitúcií v strednej Európe a aj po vstupe nadnárodného koncernu ASSA ABLOY do spoločnosti ich navrhujú a vyrábajú Slováci. Vo výrobnom závode v Malackách pracuje v súčasnosti 100 ľudí.

Zuzana Slezáková, výkonná riaditeľka ASSA ABLOY Slovensko (vpravo), Karin Hrunková, finančná riaditeľka ASSA ABLOY CEE (v strede), Martina Gojdič, marketingová manažérka ASSA ABLOY Slovensko (vľavo).

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top