Connect with us

Skvelý tip na relax: víkendové kúpanie v mori s CK BartoTravel

Téma

Skvelý tip na relax: víkendové kúpanie v mori s CK BartoTravel

Skvelý tip na relax: víkendové kúpanie v mori s CK BartoTravel

Nevyhovuje vám kúpanie na kúpaliskách či v jazerách, no dovolenku pri mori si z časových či iných dôvodov nemôžete dovoliť? Máme pre vás riešenie: víkendové kúpanie v talianskom Bibione.

Slaná morská voda, horúce slnko, hebký piesok pod nohami… To všetko nemusí byť len sen, ale s cestovnou kanceláriou BartoTravel úžasná realita. Do strediska Bibione sa vďaka doprave luxusným klimatizovaným autobusom dostanete za pár hodín, a potom už si budete môcť celý deň len užívať. Bibione má rozľahlé pláže, pozvoľný vstup do mora, ihriská pre deti aj bohatú ponuku občerstvenia. Kúsok od centra nájdete tiež vyhľadávaný Lunapark. Víkendové kúpanie pri mori je jedným z najobľúbenejších zájazdov CK BartoTravel, pretože znamená oddych bez starostí a stresu. Odchádza sa zvyčajne v neskorých nočných hodinách v piatok, príchod na Slovensko je v nedeľu v ranných hodinách. V cene je okrem dopravy aj  služba sprievodcu, zakúpiť si možno miestenku či poistenie liečebných nákladov v zahraničí prostredníctvom poisťovne Union.

Najbližšie termíny 

Termínov bolo aj počas tohto leta niekoľko, no všetky sa pomerne rýchlo zaplnili. Možnosť víkendového kúpania v Bibione budú mať záujemcovia ešte dvakrát: 18. – 20. augusta a 25. – 27. 8. „Všetky potrebné informácie o zájazde je možné nájsť na stránke bartrotravel.sk,“ uviedla konateľka cestovnej kancelárie Veronika Lorenc. Na uvedenej stránke nájde verejnosť aj ponuku ďalších zájazdov CK BartoTravel, ktorá je skutočne pestrá a bohatá. Rezervácie je možné uskutočniť online na www.bartotravel.sk  alebo telefonicky na čísle 0915 753 059.

 

 

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Téma

To Top