Connect with us

Nové pracovné príležitosti
v regióne Záhorie

Téma

Nové pracovné príležitosti
v regióne Záhorie

Nové pracovné príležitosti
v regióne Záhorie

  • VAILLANT GROUP Heat Pump Production, s. r. o., hľadá zamestnancov na manažérske, ako aj na ďalšie pozície do moderného výrobného závodu v Senici.
  • Skupina Vaillant významne investuje aj do zaujímavých kariérnych príležitostí, školení a ďalších benefitov.

 

Stovky voľných pozícií
Najmodernejší závod skupiny Vaillant na výrobu tepelných čerpadiel v blízkosti Senice ponúkne rozmanité pracovné miesta v rozvíjajúcom sa technologickom odvetví, orientovanom na budúcnosť. Tepelné čerpadlá sú produktovým segmentom s najvyššou mierou rastu spomedzi vykurovacích technológií.

Spoločnosť hľadá kandidátov na všetky pozície, ktoré sú v závode potrebné, od vrcholových manažérov cez vedúcich pracovníkov, technických odborníkov z oblastí kvality, industrializácie, údržby, logistiky a financií až po operátorov na montážnych linkách.

Aktuálne hľadajú
Spoločnosť už teraz hľadá potenciálnych kandidátov na širokú škálu pozícií v týchto oblastiach: manažment, kvalita, strojárstvo, logistika, výroba, údržba.

Kde sa uchádzať o prácu
Chcete byť súčasťou Vaillant Group Heat Pump Production, s.r.o, Senica aj vy? Pozrite si aktuálne pracovné príležitosti na: bit.ly/hpw_senica_profesia alebo na kariérnej stránke spoločnosti bit.ly/vaillant-jobs.

Uchádzači, ktorí v aktuálnej ponuke nenašli vhodnú voľnú pozíciu, môžu poslať svoj životopis priamo na HR oddelenie: michaela.maruskova@vaillant-group.com a martina.chuda@vaillant-group.com alebo kontaktovať +421 905 689 966.

Životopis tiež možno poslať do databázy spoločnosti https://bit.ly/talent-sk.

Sledujte VAILLANT GROUP Heat Pump Production aj na LinkedIn alebo na sociálnej sieti Facebook.

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Téma

To Top