Connect with us

Záhorí.sk: Splňte si sen! Navštívte Yachta’s Coffee v Malackách a vyhrajte dovolenku na jachte

Spravodajstvo

Záhorí.sk: Splňte si sen! Navštívte Yachta’s Coffee v Malackách a vyhrajte dovolenku na jachte

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte dovolenku snov v hodnote 1600 eur pre dve osoby so skúseným kapitánom na jachte v Grécku. Súťaž prebieha v Yachta’s Coffee v Malackách, kde sa vkusne spája kaviareň s cestovnou agentúrou. My sme jachtársku kaviareň navštívili a bola to naozaj príjemná skúsenosť! Radi sa do nej opäť vrátime a odporúčame pri návšteve Malaciek namieriť tam aj vaše kroky.

Od slovenskej kávy po exotické kokteily

V námorníckom štýle zariadená kaviareň sa pýši vkusným, útulným, nefajčiarskym priestorom a skúseným usmievavým personálom. Začnite deň chutnými raňajkami s výbornou slovenskou kávou z pražiarne Coffeein, dajte si niektorý z našich úžasných domácich koláčov alebo si príďte oddýchnuť pri kvalitnom moravskom víne z Bořetic. Samozrejmosťou sú v jachtárskej kaviarni tiež výberové rumy z celého sveta a exotické kokteily.

Či už sa chystáte na rande s partnerom, pokecať s partiou kamarátov pri poháriku alebo len na rýchlu kávu počas prechádzky s deťmi, Yachta’s Coffee je tu pre všetkých. Príďte sa ku nám zasnívať a inšpirovať! Ktovie, možno vaša ďalšia dovolenka bude nezabudnuteľná plavba na jachte.

Malé námestie 15, Malacky

pondelok – štvrtok 7:30 – 20:00
piatok 7:30 – 22:00
sobota – nedeľa zatvorené

Vyhrajte deň na jachte za euro

V Yachta’s Coffee aktuálne prebieha súťaž o zážitkovú plavbu na plachetnici pre 2 osoby v hodnote 1600 eur. Zastavte sa na raňajky, na poobednú kávu s koláčom alebo na kokteil a zakúpte si YACHTA’S PASS v hodnote 7 eur a vyhrajte týždeň na plachetnici v Grécku, kde navštívite Mykonos, Santorini a ďalšie ostrovy. Hodnotou kupónu následne môžete použiť na zaplatenie účtu v kaviarni. Súťaž trvá do 22. júla 2022, viac informácií a pravidlá súťaže nájdete na webe alebo vám ich rád priblíži personál v kaviarni.

Súťažná plavba

Grécko – z Mykonos na Santorini a späť okolo gréckych ostrovov
3. september – 10. september 2022 | 800 eur
viac o plavbe

Plavte sa so skúseným kapitánom

Vašou vysnívanou dovolenkou na mori vás bude sprevádzať skúsený kapitán Tomáš Martínek, ktorý sa jachtingu venuje už 15 rokov a má naplávaných viac ako 20 tisíc námorných míľ. Preplával Suezský prieplav, Červené more, Indický oceán, plavil sa vo vodách Talianska, Chorvátska, Grécka, ale aj Seychel, Panamy, Turecka, Egypta alebo Sokotry, Somálska, Egypta, Džibuti a Eritrei…

Na mori sa za svoju kariéru spolu s posádkou lode dostali do kurióznych situácií, v Červenom mori sa im vyhrážali vojaci, keď sa chceli priblížiť k pobrežiu Eritrei, v Džibuti skončili na noc vo väzení, než sa vysvetlilo, že išli skutočne len doplniť palivo a zásoby, cestou okolo Somálska na nich dohliadali a pred pirátmi ich chránili ruské i americké vojenské lode. Počas vašej dovolenky na jachte vám Tomáš rád porozpráva i ďalšie napínavé a obdivuhodné príbehy z jeho plavieb vo vodách po celom svete. 

Niekoľko rokov dozadu sa Tomáš rozhodol lásku k jachtingu šíriť medzi ľudí, preto založil cestovnú agentúru Yachta’s, kde organizuje zážitkové plavby i výcvik nových kapitánov.

Chorvátsko, Grécko alebo Seychely?

Dovolenka na jachte v Chorvátsku či Grécku je o kúpaní, krátkych preplavbách, oddychu, romantike, dobrodružstve, dobrom jedle a pití a nových priateľstvách. Každý deň navštívime inú zátoku, vyhýbame sa plným plážam a užívame si miesta, na ktorých sa za celý deň neobjaví nikto okrem nás.

Pre skúsených i začínajúcich kapitánov organizujeme plavby zamerané na jachting a zdokonalenie sa v ovládaní jachty alebo katamaránu v rôznych podmienkach. Takisto organizujeme plavby, na ktorých máte možnosť si spraviť kapitánsky kurz.

Čerešničkou na torte sú exotické plavby pozemským rajom na Seychelách alebo v Karibiku. Preskúmame ostrovy zo všetkých strán, budeme šnorchlovať a potápať sa s delfínmi či korytnačkami. Poďte si s nami plniť sny!

Z ponuky plavieb vyberáme

Chorvátsko – zo Šibenika na Kornati preskúmať Dalmáciu
2. júl – 9. júl 2022 | 620 eur
viac o plavbe

Seychely – raj na zemi
24. november – 3. december 2022 | 1850 eur
viac o plavbe

Kompletnú ponuku dostupných plavieb nájdete na našom webe. Ak ste si z ponuky nevybrali, navštívte našu kaviareň s cestovnou agentúrou v Malackách alebo nám zavolajte na +421 910 626 222 a pripravíme vám plavbu presne podľa vašich predstáv.

Nechajte sa unášať príbehmi

Tento piatok (29.4.) nás v jachtárskej kaviarni v Malackách navštívi moreplavec Jiří Denk a porozpráva zážitky z plavby okolo sveta. Rezervujte si miesto a nechajte sa unášať na vlnách dychberúcich príbehov pri pohári kvalitného moravského vína alebo výberového karibského rumu z nášho nápojového lístka.

Večery obohatené o prednášky, workshopy a diskusie s osobnosťami moreplavectva a jachtingu sa budú v Yachta’s Coffee konať pravidelne, preto sledujte naše sociálne siete, aby ste žiadny z týchto večerov nezmeškali.

Kaviareň Yachta’s Coffee
FACEBOOK | INSTAGRAM

Cestovná agentúra Yachta’s
FACEBOOK | INSTAGRAM

Už viete aká bude vaša ďalšia dovolenka? Tešíme sa na vás v našej kaviarni, na mieste, kde vás chceme inšpirovať a dať vám priestor na snívanie pri sledovaní úžasných záberov z našich plavieb.

Príspevok Splňte si sen! Navštívte Yachta’s Coffee v Malackách a vyhrajte dovolenku na jachte zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy