Connect with us

Záhorí.sk: VIDEO: Vodič auta nedal prednosť motocyklistovi v križovatke pri Častkove

Spravodajstvo

Záhorí.sk: VIDEO: Vodič auta nedal prednosť motocyklistovi v križovatke pri Častkove

Senickí policajti vyšetrujú okolnosti nehody, pri ktorej osobné auto nedalo prednosť prichádzajúcemu motocyklistovi.  K nehode došlo v nedeľu (27.3.) krátko pred obedom, v križovatke od obce Častkov.

Vodič Škody vychádzal na hlavnú cestu a pri odbočovaní nedal prednosť motocyklu. 57-ročný Seničan ihneď na auto zareagoval, prudko zabrzdil, dostal sa s motorkou Honda do šmyku a vzápätí sa šmýkal po vozovke. Motocykel skončil nakoniec v prednej časti auta Škody Felícia.

Na mieste ihneď zasahovali záchranári. Motorkár utrpel viaceré zranenia, podľa predbežnej správy by nemalo ísť o zranenia nad 6 týždňov liečby. Policajti alkohol u vodičov na mieste nezistili. Škoda na vozidlách, najmä na motocykle, bola odhadnutá na 1500 eur.

Ďalšiu nehodu motocyklistu eviduje polícia zo soboty (26.3.) pri obci Plavecký Peter. Motocyklista nezvládol riadenie a skončil mimo cestu. Táto nehoda si našťastie nevyžiadala vážne zranenia.

Pamätajte, opatrnosť a bezpečnosť na cestách je základom všetkého. Sledujte situáciu na cestách, jazdu prispôsobte stavu vozovky a najmä sa na jazdu 100 % sústreďte.

O nehodách motocyklistov informuje Polícia SR na sociálnej sieti

Príspevok VIDEO: Vodič auta nedal prednosť motocyklistovi v križovatke pri Častkove zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy