Connect with us

Záhorí.sk: Basketbal: Holíč na domácej palubovke porazil Bánovce nad Bebravou

Spravodajstvo

Záhorí.sk: Basketbal: Holíč na domácej palubovke porazil Bánovce nad Bebravou

Basketbalisti MŠK BO Holíč privítali v II. lige Západ doposiaľ neporazeného súpera z Bánoviec nad Bebravou so zámerom oplatiť štrnásť bodovú prehru z Bánoviec.

Svoj zámer začali napĺňať Holíčania od úvodu stretnutia, keď dominovali vo všetkých herných činnostiach o čom svedčí skutočnosť, že prvé body zaznamenali hostia po viac ako šiestich minútach hry a celkom v prvej štvrtine dovolili súperovi štyri body.

V druhej štvrtine pokračovala herná dominancia domácich basketbalistov čo vynieslo polčasový priepastný rozdiel v skóre o dvadsaťpäť bodov.

Tretiu štvrtinu odohrali Holíčania vo vlažnejšom tempe a tak hostia dokázali držať krok s domácimi herne aj výsledkovo (20:16).

V záverečnej časti sa domáci basketbalisti vrátili k predvádzanej hre s úvodu stretnutia a zaknihovali si zaslúžene vysokú výhru a cenné body do tabuľky.

MŠK BO Holíč – BBK Bánovce n/Bebravou 84:35 (38:13)
Zostava a body Holíča: Hanusek 19, Kubinec 8, Pukančík 17, Došek 7, Mynek 14, Mihaliska 6, Ondrej Marenčík, Jaborník 13.
Tréner: Ľ Marenčík
Asistent t.: D Snopko

Príspevok Basketbal: Holíč na domácej palubovke porazil Bánovce nad Bebravou zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy