Connect with us

Záhorí.sk: Pred areál vojenského letiska v Kuchyni položil plechovku s nápisom BOMBA

Spravodajstvo

Záhorí.sk: Pred areál vojenského letiska v Kuchyni položil plechovku s nápisom BOMBA

Poverený policajt Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách vzniesol obvinenie z trestného činu šírenia poplašnej správy 38-ročnému Máriovi z okresu Senec, v súvislosti so skutkom, ku ktorému došlo v priebehu minulého mesiaca.

Obvinený prišiel v sobotu (19.2.) na motorovom vozidle značky KIA pred areál vojenského letiska Kuchyňa, kde pred vstupnou bránou do objektu položil plechovku od energetického nápoja s nápisom „BOMBA“. Na ňu nalepil štítok a plechovku si nezabudol aj odfotiť. Následne z miesta odišiel.

Týmto konaním spôsobil v zmysle obvinenia nebezpečenstvo vážneho znepokojenia časti obyvateľstva tým, že rozširoval poplašnú správu.

Na miesto bol privolaný policajný pyrotechnik, ktorý vykonal pyrotechnický zákrok. Výsledkom tohto zákroku bolo zistenie, že sa v predmete nenachádzali žiadne pyrotechnické stopy nasvedčujúce reálnej hrozbe. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Informovala o tom polícia na sociálnych sieťach.

Príspevok Pred areál vojenského letiska v Kuchyni položil plechovku s nápisom BOMBA zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy