Connect with us

Záhorí.sk: Láske sa darí aj v skalickej nemocnici, pracuje v nej 23 manželských alebo partnerských párov

Spravodajstvo

Záhorí.sk: Láske sa darí aj v skalickej nemocnici, pracuje v nej 23 manželských alebo partnerských párov

23 manželských alebo partnerských párov pracuje vo Fakultnej nemocnici AGEL Skalica, tých manželských je viac. Zosobášený pár tvoria aj vedúca sestra na otorinolaryngologickom (ORL) oddelení Lenka Danielová a pracovník stravovacej prevádzky Pavol Daniel. Zoznámili sa pred 25 rokmi v spoločnej partii a v súčasnosti sú nielen kolegami v jednej nemocnici, ale aj rodičmi šestnásťročných dvojičiek. Kto ich pozná, vie, že ich jednanie je vždy ústretové a milé, ochotou a úsmevom nešetria. Manželský pár tvoria 11 rokov.

 

Vedúca sestra na ORL oddelení Lenka Danielová pracuje v nemocnici od roku 2001 ako sestra v nepretržitej prevádzke a posledných sedem rokov ako vedúca sestra otorinolaryngologického oddelenia. Od jesene je aj personálnou posilou covid oddelenia. Celkovo pracuje v skalickej nemocnici 20 rokov. Jej manžel Pavol sa v nemocnici stará o rozvoz stravy a iných vecí.

Nemocničný pár tvoria pani Lenka a pán Pavol od roku 1996. „Chodili sme von s rovnakou partiou ľudí, tam sme sa zoznámili. Po 10 rokoch sa nám narodili dvojičky – chlapec a dievča, a neskôr sme sa aj vzali,“ vyjadrila sa k 25 spoločne prežitým šťastným rokom vedúca sestra Lenka, ktorú spája s manželom Pavlom aj záľuba v cestovaní. Ako uviedla, najviac si ho váži pre jeho pracovitosť a príkladnú starostlivosť o rodinu. Sviatok zamilovaných síce neslávia, ale zamilovaní sa cítia stále.

Okrem Lenky a Pavla Danielových si aj ďalších 44 zamestnancov skalickej nemocnice zvolilo za životného partnera kolegu, z nich až 34 svoj vzťah spečatilo aj oficiálne.

Záhorí.sk informovala hovorkyňa skupiny AGEL SK Martina Pavliková

Príspevok Láske sa darí aj v skalickej nemocnici, pracuje v nej 23 manželských alebo partnerských párov zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy