Connect with us

Záhorí.sk: V Záhorskej knižnici sprístupnili výstavu Cestou necestou

Spravodajstvo

Záhorí.sk: V Záhorskej knižnici sprístupnili výstavu Cestou necestou

Výstavu fotografií s názvom Cestou necestou sprístupnili v Záhorskej knižnici v Senici, ktorej zriaďovateľom je Trnavský samosprávny kraj. TASR o tom informoval Marek Štítny z informačného centra Europe Direct Senica, ktoré je organizátorom výstavy.

2. miesto: Štoker na Chmaroške – Vladimír Šifra

Informačné centrum organizuje každý rok fotosúťaž na aktuálnu tému v danom roku. “V roku 2021 bol inšpiráciou Európsky rok železníc. Tie sa stali stredobodom pozornosti po celej Európe s cieľom podporiť využívanie železničnej dopravy občanmi aj podnikmi. Zámerom je i prispieť k dosiahnutiu dôležitého cieľa európskej zelenej dohody – klimatickej neutrality Európy do roku 2050,” uviedol Štítny.

Celkovo sa do fotosúťaže zapojilo až 35 fotografov, ktorí poslali 158 fotografií z celého Slovenska. “Ocenili sme tri víťazné miesta a tri čestné uznania. Prvé miesto získal Pavol Čepček za fotografiu s názvom Cesta do neba, druhé Vladimír Šifra s fotografiou Štoker na Chmaroške a tretie miesto obsadil Marek Včelka za fotografiu s názvom Na Starom moste,” doplnil Štítny.

Výstava bude sprístupnená v priestoroch Záhorskej knižnice do konca februára.

Príspevok V Záhorskej knižnici sprístupnili výstavu Cestou necestou zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy