Connect with us

Záhorí.sk: V Skalici vybuchol stánok s občerstvením. Zranili sa dvaja ľudia

Spravodajstvo

Záhorí.sk: V Skalici vybuchol stánok s občerstvením. Zranili sa dvaja ľudia

Aktualizované 18:00 →V Skalici vo štvrtok (20.1.), krátko po obede vybuchol stánok s občerstvením. K výbuchu prišlo na Potočnej ulici. Pri výbuchu sa zranili dvaja ľudia.

Foto: Lidka Volná

Podľa prvotných informácií malo priamo na ulici vybuchnúť, v dodávke s rýchlym občerstvením, viacero plynových bômb.

Po silnej explózii museli záchranári urýchlene previesť jednu osobu s vážnymi zraneniami do nemocnice. Zranil sa aj náhodný okoloidúci. Tlaková vlna poškodila aj blízko stojace objekty a vozidlá.

Zasahujúci hasiči našli vo vozidle ďalšie dve nevybuchnuté fľaše, ktoré preniesli do bezpečnej vzdialenosti. Následkom výbuchu došlo k poškodeniu okolitých budov a k požiaru vedľa stojaceho osobného vozidla.

Policajti miesto udalosti uzavreli a kriminalistický výjazd v týchto chvíľach zisťuje príčiny a okolnosti mimoriadnej situácie. Na miesto sme vyslali aj špeciálny posttraumatický tím, ktorý je pripravený pomôcť zvládnuť celú situáciu zasiahnutým obetiam.

Polícia vec rieši v súvislosti s trestným činom všeobecného ohrozenia. Celkovú škodu si majitelia poškodených vozidiel a jednej z budov vyčíslili zatiaľ na takmer 60 000 eur,” uviedla pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Informuje polícia a HaZZ.

Príspevok V Skalici vybuchol stánok s občerstvením. Zranili sa dvaja ľudia zobrazený najskôr Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

Celý článok si prečítate na Záhorí.sk: Read More

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top
Generated by Feedzy