Connect with us

Práca, ktorú by som nemenil

Téma

Práca, ktorú by som nemenil

Práca, ktorú by som nemenil

Časy, keď ste dostali prácu priamo po škole a vydržali v nej až do dôchodku, sú v dnešnej dobe, až na pár výnimiek,zväčša minulosťou.Pár týchto výnimiek sme však našli aj u nás, na Záhorí. Sú to vodiči nákladnej automobilovej dopravy pracujúci v spoločnosti NAD – RESS Senica, ktorí o svojej práci povedali viac aj kvôli plánovanej náborovej kampani. Sami sa totiž stali jej súčasťou, a tak otvorene porozprávali o výhodách ich práce a dôvodoch, pre ktoré by odporučili iným vodičom, pridať sa k ich NAD – RESS rodine. Okrem firemných stálic boli do kampane zapojené aj mladšie ročníky, ktoré tiež bližšie vykreslili prácu u tohto dopravcu.

NAD – RESS Senica je rodinná firma, ktorána trhu funguje už viac ako 20 rokov. Za ten čas však prešla dlhým vývojom a značne sa rozrástla, nielen svojou flotilou, ale aj zamestnancami. Spoločnosť sa pýši tým, že ide s dobou, využíva moderné technológie, má kvalitný vozový park a do budúcna dokonca plánuje ekologický projekt výmeny naftových vozidiel za nové kamióny na zemný plyn CNG a LNG. Nezabúda však na svoj pôvodný zámer, a to zachovať si rodinné hodnoty, ktoré sa odrážajú v starostlivosti o zamestnancov. Každému z nich ponúkajú zaujímavý sociálny program, ktorý sa dnes už len tak nevidí. Okrem rozšírených benefitov ako je voľný vstup do posilňovne či organizovanie rôznych teambuildingov, ponúkajú tiež mnohé finančné odmeny. Všetci zamestnanci u nich pracujú na trvalý pracovný pomer, čiže dostávajú  celý zárobok na výplatnú pásku, vďaka čomu majú zabezpečený pekný dôchodok, či možnosť požiadať o akúkoľvek hypotéku.Ak niekto dochádza do práce zďaleka, má nárok na príspevok na cestovanie. Naviac ponúkajú dovolenkový bonus a tiež príplatky za ekonomickú jazdu. Niečo, čo treba vyzdvihnúť, pretože sa s tým bežne v zamestnaní nestretnete, sú aj príplatky pri osobných a pracovných jubileách. Vďaka rôznym finančným odmenám si tak môžu vodiči značne prilepšiť.

Celkovo sa spoločnosť snaží robiť všetko preto, aby bolo o ich vodičov postarané. Zamestnanci majú zabezpečený pitný režim, dostávajú stravovaciu kartu a raz za rok aj oblečenie či potrebnú výbavu. K dispozíciitiež majú vlastné depo, kde môžu prenocovať alebo si oddýchnuť. Veľkým plusom je zmierňovanie stresu za volantom. Vďaka dobrej organizácii má dopravca každú cestu logisticky naplánovanú tak, aby mali vodiči dostatok času na zákazku a nemuseli sa nikam náhliť. Keďže je prácakamionistu náročným povolaním, všetky podmienky sa im snažia prispôsobiť tak, aby sa mohli sústrediť na jazdu a nemuseli riešiť nepríjemné situácie, a to ani v prípade, že nastane problém kdekoľvek na ceste. Vtedy nastúpia servisáci a technici, ktorí sa dôkladne starajú o všetky NAD – RESS vozidlá. Ich služby môžu vodiči využiť aj na súkromné účely, konkrétne na opravu či kontrolu vlastných áut, pretože vo firme funguje systém zamestnaneckých zliav.

Spoločnosť podporuje aj mladých vodičov a ponúka im možnosť získať zadarmo vodičské oprávnenie skupiny C + E a KKV a jazdiť so skúseným školiteľom,kým nadobudnú potrebnú istotu.

Pandemická situácia nás všetkých zasiahla a mnohým zmenila život. Je šťastie, že v našom regióne existujú spoločnosti, ktoré aj v tejto neistej dobe môžu ponúknuť stabilnú prácu. K fungovaniu firmy a k náborovej kampani sa vyjadril aj riaditeľ spoločnosti, Ing. Pavol Kosík: „Uvedomujeme si, žeza naše úspechy vďačíme najmä našim vodičom, ktorí poctivo odvádzajú svoju robotu, a to aj v týchto ťažkých časoch. Práve vďaka nim môžeme rásť,poskytovať kvalitné služby našim klientom, udržiavať s nimi výborné dlhoročné spolupráce, a tým tiež ponúkať stabilné pracovné pozícienašim, ale aj novým zamestnancom.“

Ak aj vy hľadáte zamestnávateľa, ktorý Vám dokáže ponúknuť istotu a k nej aj niečonavyše,prečítajte si viac o práci v NAD – RESS Senica na www.nadress.sk/praca.

 

 

 

 

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Téma

To Top