Connect with us

Titul Miss Press získala Búranka

Spravodajstvo

Titul Miss Press získala Búranka

Titul Miss Press získala Búranka

Bez účasti divákov, len pred televíznymi kamerami, sa uplynulý piatok konal finálový večer súťaže krásy Miss Slovensko 2020, v ktorom malo Záhorie dve želiezka v ohni – Viktóriu Špotákovú (20) z Marianky a MelanieTheresuBeňkovú(19) z Borského Mikuláša.

Hoci v piatok ani jedna z nich neodchádzala domov s korunkou krásy (zvíťazila Bratislavčanka LeonaNovoberdaliu), na Záhorie predsa len jeden titul poputoval. Už v utorok 11. augusta totiž novinári pasovali za Miss Press Búranku s exotickým pôvabom MelanieTheresuBeňkovú. „Je to skvelý pocit, netipovala by som, že tento titul získam práve ja, takže som naozaj veľmi prekvapená,“ povedala pre agentúru SITA krátko po vyhlásení výsledkov. Svoje pôsobenie v súťaži hodnotí pozitívne. „Mám dnes oveľa väčší prehľad a celkovo osobnostne sa cítim inak, lepšie. Tvarujem sa na lepšieho človeka,“ vyznala sa naša Miss Press.
Melanieje študentkou športového gymnázia v Banskej Bystrici, kde vyniká v mnohých športových disciplínach. Popri škole a športoch sa venuje modelingu a jej špeciálnym hoby je hra na saxofóne.

Foto: Miss Slovensko

Čítajte ďalej
Tiež sa Vám môže páčiť…

Viac v téme Spravodajstvo

To Top